21. 11. 2013.

Težak poraz Partizana

Košarkaši Partizana izgubili su u šestom kolu Evrolige u Pioniru od ekipe Barselone rezultatom 64:82, po četvrtinama (17:11, 15:27, 12:36, 20:18). 


Crno-beli  su odlično otvorili utakmicu, čvrstom odbranom i znatno većim brojem skokova uspeli su da reše prvu četvrtinu u svoju korist, rezultat je bio 17:11.

Već na početku druge četvrtine bilo je primetno da crno-belima nedostaje snage, zbog jako naporne utakmice koju su odigrali u ponedeljak protiv Crvene zvezde. Barselona je to dobro znala da iskoristi i u potpunosti preokrene rezultat u svoju korist. Na kraju prvog poluvremena rezultat je bio 32:38 za goste.

Kako se završila druga četvrtina, tako se nastavilo i u trećoj. Gosti su nastavili neumorno da terorišu koš domaćih, pogodili su sve što su bacili i povećavali prednost do maksimalnih +20. Košarkaše Partizana nije služila ni sreća, pa je tako u više navrata lopta i ispadala iz koša.

U poslednjoj četvrtini Barselona je rutinski zadržala prednost koju je stekla u prethodnom delu utakmice i lagano privela utakmicu kraju.
Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Bogdan Bogdanović sa 24 poena, koji je bio jedina svetla tačka kod domaćih, a kod gostiju su Abrines sa 19, odnosno Pulen sa 13 poena bili najbolji.

U sledećem kolu košarkaši Partizana gostuju ekipi Nantera, a utakmica će biti odigrana 28. novembra.

(Ekipa PartizanBeograd.net)





Nema komentara :

Objavi komentar