29. 10. 2013.

Vujošević opomenuo Ministarstvo sporta

Na današnjoj konferenciji za štampu pred meč protiv Budiveljnika u 4. kolu Evrolige trener crno-belih, Duško Vujošević, kritikovao je odluku ministra sporta Vanje Udovičića da sredstva za izgradnju hale u kojoj bi košarkaši Partizana trebalo da treniraju budu preusmerena u izgradnju sala u osnovnim školama.

On je podsetio nadležne u tom ministarstvu da je Partizanu obećana hala nakon plasmana na F4 Evrolige 2010. godine, ali da se do danas čitava stvar nije pokrenula sa mrtve tačke i da očekuje konkretne korake u realizaciji tog projekta.

-Ministar Udovičić je pričao o tome da se novac za potrebe klubova preusmeri za potrebe školskog sporta, i to je uradio, verovatno, zato što se nije susretao sa problemima kakve mi sada imamo dok je bio aktivan u sportu. Dvoranu ima Crvena zvezda, ili kako se već zove, Radnički, OKK Beograd, ali ne i mi.
Mislim da bi Udovičić mogao malo da se pozabavi tim problemom, a ne da se bavi time da sredstva koja su namenjena za izgradnju naše dvorane idu za potrebe školske sale- istakao je Vujošević

Iz Ministarstva sporta je stigao poziv Vujoševiću da se sastanu i zajedno probaju da dođu do rešenja, a ne da se čitava stvar vodi preko medija.
Oni su takođe rekli da su u budžetu za 2014. godinu planirana finansijska sredstva za početak izgradnje hale.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar