04. 05. 2013.

Рашовић: Знам како са Звездом

Свима је јасно да ће дуел с Црвеном звездом 18. маја одлучити о шампиону?
"Имам богато искуство из вечитих дербија. И као фудбалер и као помоћник Јокановићу, Стевановићу и Станојевићу који је био мајстор за њих. Знам како треба са Звездом, првенствено на психолошком и мотивационом плану. Али о томе ћу размишљати и причати тек после гостовања у Крагујевцу".

Онда се слажете с тврдњом селектора Синише Михајловића да Звезда не може да освоји титулу, већ само Партизан може да је изгуби?

"Сигурно је алудирао на ремије и пораз који су „појели“ добар део наше предности над комшијама. Учинићу буквално све што је у мојој моћи да с екипом која је ту предност и стекла, наставимо доминацију српским фудбалом".
Зашто је шампион упао у „црну рупу“ и никако да се извуче из ње?
"Шта је било – било је. Нека се људи из клуба, задужени за то, на крају сезоне баве анализом кризног периода. Не желим да се осврћем на прошло време, мој једини задатак је да ствари експресно вратим у нормалу. Даћу целог себе да заједно с момцима који су ми поверени сачувам прво место и титулу. Проблема је доста и морамо да их решавамо у ходу, али битно је да нису нерешиви".