06. 05. 2013.

Партизан ослабљен против Радничког

Дани одлуке су пред фудбалерима Партизана. Читаво првенство и одбрана трофеја стаће у наредних 180 минута борбе са Радничким из Крагујевца и Црвеном звездом. Већ за прву наредну утакмицу - проблеми.

Тренер првака Вук Рашовић на "мечу одлуке" број један на "Чика Дачи" неће моћи да рачуна на три стандардна првотимца због жутих картона. У питању су штопер Томислав Пајовић, леви бек Владимир Волков и везиста Никола Нинковић. Поменути трио био је у стартној постави на утакмици минулог кола са Радничким из Ниша, али ће због неопрезности пропустити врло важан дуел у срцу Шумадије са тимом који се грчевито бори за опстанак.

И док алтернативе за Волкова и Нинковића нису "у магли", поставља се питање другог штопера који би заиграо у пару са Ивановим у Крагујевцу. Као што је познато, Милош Остојић је рековалесцент, па би требало очекивати да мало пута коришћен ове сезоне, Војислав Станковић, заига од старта. Не би било изненађење и ако би се Рашовић одлучио за Жарка Томашевића, момка који се није наиграо у текућем првенству, а на ту позицију могао би да буде прекомандован и Александар Миљковић.

(sportal.rs)