04. 04. 2013.

Вујошевић осмесима на увредe


Победа над Црвеном звездом Телеком, у "паклу" Пионира, орасположила је тренера Партизана мт:с Душка Вујошевића и донела осмех на његово лице.

Тако му на конференцији за новинаре после утакмице ни "хиљаду пута" добачена увреда из тунела није омела концентрацију. Само се насмејао и почео...


"Ово је била још једна у низу утакмица које играју Црвена звезда и Партизан. Рекао сам да може да се догоди да добијемо, то се догодило".
Стратег црно-белих указао је да његов тим био ослабљен не играњем капитена Владимира Лучића, а да су црвено-бели имали помоћ бучне публике.

"Недостајао нам је Лучић. Звезда је имала предност на трибинама... Наша финансијска ситуација је таква да нас спречава да се равноправно такмичимо, али момци су показали карактер", навео је Вујошевић и поручио:

"Играће се још. Биће још неизвесних утакмица. Честитам Црвеној звезди за направљен резултат ове године. Када им се узме скалп, то је значајан резултат".

Упитан да оцени игру центра Жофрија Ловерња и његове могућности, одговорио је да Француз може још боље.

"Он је посвећен кошарци и спреман је да тренира и више од осталих. Улаже максималан напор у све што ради и сваки тренер би га пожелео у екипи", подвукао је Вујошевић пожелевши ривалу све најбоље.

Црногорски плејмејкер Немања Гордић још једном је предводио свој тим до победе у важној утакмици. Као најважнији фактор тријумфа истакао је добру припрему.

"Добро смо се спремили. Од првог до последњег минута контролисали смо игру и заслужено победили. Честитам својим саиграчима као и Црвеној звезди", кратак је био "меч винер" последњег у низу "вечитих дербија".

Извор: mondo.rs