03. 04. 2013.

Партизан: Свим силама на победу у Ужицу!

Тренер Партизана очекује тежак меч у Ужицу, фудбалском граду и нада се да ће домаћин играти отворено. "То нама одговара", каже Вермезовић. Јесенас је Партизан испратио ужичку Слободу из Хумске са "петардом". Али, у четвртак, у последњој утакмици 21. кола Суперлиге, црно-бели сигурно не могу да очекују лаку утакмицу у Ужицу.

Вермезовић је новинарима рекао да Партизан очекује тежак дуел, јер је Слобода скуп искусних играча, који знају да играју на резултат, а свог колегу Љубишу Стаменковића је похвалио због начина на који води Слободу.
Тренер Партизана рекао је да зна како игра Слобода и да неће бити пуно изненађења.

"Све екипе против Партизана играју са нешто већим процентом агресивности него против осталих клубова, али очекујем добру утакмицу. Ужице је фудбалски град и драго ми је што су из Слободе рекли да су спремни за утакмицу, јер то нама одговара", рекао је Вермезовић на конференцији за новинаре.

Упитан да ли су играчи под тензијом, јер их у недељу очекује утакмица са трећепласираном Војводином, Вермезовић је одговорио да сви у Партизану воле такве утакмице.

"Волимо када смо под тензијом. Сваки играч зна да није исто играти у Партизану и у неком другом клубу, јер су код нас очекивања већа", рекао је он.

Карте за меч 21. кола ЈСЛ Слобода Поинт - Партизан у продаји су од уторка (штампано је 10.000 улазница) по ценама: југ - 100, исток - 300, север - 300 и запад - 400 динара.

Извор: mondo.rs