02. 08. 2014.

Mladi reprezentativac iz Kragujevca blizu Humske

Doskorašnji vezni fudbaler Radničkog iz Kragujevca i mladi reprezentativac Srbije, Ivan Petrović (21), nadomak je potpisivanja ugovora sa Partizanom. Ozvaničenje saradnje se očekuje već od ponedeljka.


Konačno stižu pojačanja u redove Partizana. Da su osveženja u igračkom kadru potrebna Partizanu, isticao je ovog leta i šef struke Marko Nikolić, a čini se da su nakon Branka Ilića, crno-beli blizu angažovanja drugog pojačanja u ovom prelaznom roku.

Reč je o Ivanu Petroviću, doskorašnjem defanzivnom vezisti kragujevačkog Radničkog, koji je čak uspeo da zabeleži i pet nastupa u omladinskoj reprezentaciji. U prošloj sezoni je u 14 nastupa za kragujevačke "Đavole" postigao jedan pogodak, a početkom prelaznog roka pominjao se i kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde. Ipak, mladi vezista se opredelio za crno-belu stranu Topčidera i tako je saga oko transfera ovog igrača dobila svoj epilog.

Petrović će pravo nastupa za crno-bele dobiti nakon utakmice sa Ludogorecom, u plej-ofu za popunu mesta u Ligi šampiona, ili Ligi Evrope (u zavisnosti od rezultata revanš utakmice sa Ludogorecom u sredu).

Ipak, prema najavama iz uprave kluba, Branko Ilić i Ivan Petrović neće biti jedina pojačanja ovog leta u Partizanu, a sledeći fudbaler koji je već viđen u crno-beloj opremi je štoper Rada Lazar Ćirković.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar