05. 04. 2014.

Institucija vaterpola kreće u borbu za novu titulu

Vaterpolisti Partizana danas gostuju Radničkom iz Kragujevca u prvom meču polufinalne serije plej-ofa prvenstva Srbije. Meč počinje u 19.30 časova.

Ekipa Vlade Vujasinovića danas započinje put ka novoj tituli, a prva prepreka su Kragujevčani, koji su tokom šampionata Srbije izgubili samo jednu utakmicu. Biće ovo sudar iskusnih vaterpolista Radničkog i Partizanove talentovane i perspektivne mladosti.

Obe ekipe plasirale su se u završnicu Lige Šampiona, a ove godine sreli su se četiri puta. Radnički je u sva četiri duela slavio, ali valja napomenuti da su crno-beli prebrodili veliku finansijsku krizu i da je tokom sezone opstanak najtrofejnijeg vaterpolo kolektiva na svetu stavljan pod znak pitanja.

Nakon plasmana u F6 Lige Šampiona vaterpolisti Partizana deluju osveženo što su i pokazali u poslednjem meču prvog dela šampionata postigavši čak 29 golova protiv ekipe Žak-a i to u znatno izmenjenom sastavu. 


Drugi polufinalni par čine BVK Crvena Zvezda i Vojvodina iz Novog Sada, a polufinalna serija igra se na dve dobijene utakmice.

(Miloš Stanić, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar