26. 06. 2013.

Пет најгорих трансфера Партизана у последњих неколико година

Ово су фудбалери који су највећи промашаји Партизана у последњих неколико година. (избор аутора).
Играчи довођени и најављивани као велика имена, а који се уопште нису снашли у нашем фудбалу и Партизану.

5. Последње место заузима, тадашњи репрезентативц Туниса, Камел Заим који је дошао 2008. године. Освојио је дуплу круну са Партизаном, али је одиграо 6 утакмица за 6 месеци, па му није преостало ништа друго осим да напусти црно-беле.


4. На четвртом месту се налази бразилски нападач Едуардо Пашеко. Он је дошао из Сао Каетана (Бразил). Партизан га је ангажовао јула 2011. год. и платио чак 1, 2 милиона евра, а он је, и поред добре минутаже, играо веома лоше (24 утакмице, 5 голова) и тако разочарао навијаче црно-белих као и све у клубу. Након неуспешне авантуре вратио се кући, у Сао Каетано.


3. Николас Аспрогенис - Одмах ћете се сетићети голмана који је најављиван као велики таленат, а који није показао апсолутно ништа, мада је и имао малу минутажу. За разлику од Заима, Грк је успео да сакупи 17 наступа и то за три сезоне! Касније је изјавио да у Србији фудбал преузима мафија и да су му нуђене паре да прима голове..


2. Шта тек рећи за Мухамеда Забију? Њега је Партизан "јурио" три године и на крају коначно успео да га доведе. Забија је најављиван као врхунски нападач. Постигао је прелеп гол, са око 40 метара, на једној од припремних утакмица и од њега се очекивало много. Али, либијски нападач је лошим понашањем и неодговорношћу запечатио своју судбину.


1. Промашај над промашајима, Асен Николов! Бугарски фудбалер је представљен као једно од највећих појачања икада у нашем фудбалу! Са надимком "Бебето", успео је да одигра 2 меча за Партизан. Импресивно, зар не?





Nema komentara :

Objavi komentar