28. 05. 2013.

Оде Митар!?

Изгледа да је распродаја почела Александар Митровић се сели међу португалске "Змајеве" за суму од око 6 милиона евра.


Иако је јуче на завршној свечаности ЈСЛ изјавио да би волео да остане и да буде први стрелац лиге, Александар Митровић би за титулу краља стрелаца могао да се бори у Португалу.

Наиме, како пише "Спорт", Партизан и Порто су близу договора, остали су детаљи, а у касу црно-белих слиће се око 6 милиона евра.

"Змајеви" су продали Џејмса Родригеза, у пакету са Мутињом пребогатом Монаку и траже замену. Њихова процена је да је Митровић будућност, што младом играчу само може да годи, добро је познато какве је шпицеве избацио протеклих година Порто.

Митровић је експлодирао на старту сезоне, био право откровење, истиснуо из тима искусније нападаче и био незамењив у самом шпицу.

Помињан је Наполи, али Порто је конкретан, они желе да одмах на почетку прелазног рока заврше посао, па би Партизан могао добро да попуни хронично празну касу.

С обзиром да је Лазар Марковић на излазним вратима, јасно је да сада одлазак Марка Шћеповића пада у други план јер клуб себи тешко да сме да дозволи да прода све нападаче, односно да остане само са Којићем који је тек неколико месеци у клубу.

(sportal.rs)



Nema komentara :

Objavi komentar