27. 03. 2013.

Зима, зима е па шта је?

Црно-бели полако комплетирају редове после репрезентативних акција. Марко Шћеповић у рукама лекара. У наредних недељу дана два гостовања, па дерби са Војводином. Нинковић: "Неки саботирају!".

Фото: sr.partizan.rs

Стигло је пролеће. Само календарски. У Србији је снег и хладно је, а фудбалери морају да тренирају и по таквом времену. За то су, уосталом, плаћени.

По снежном покривачу на теренима у "Земунелу" раде и црно-бели. Солидна бодовна предност над пратиоцима - Црвеном звездом и Војводином - дозвољава играчима српског шампиона да долазе на посао ведри, а да се на послу, а фудбал јесте њихов посао, мало и шале, провоцирају једни друге...

Тако је у среду одигран одигран меч између расположивих снага. "Нарандђасти" су изгубили од екипе без маркера 2:6. Никола "Џиги" Нинковић је имао објашњење за пораз: "Моја екипа је играла у односу четири према девет, јер неки као да су намерно играли за противника! Ту изузимам Миљка (Миљковића), Воју Станковића, Сашу Марковића и моју маленкост…".

Фото: sr.partizan.rs
Тренер Владимир Вермезовић је претходних дана радио са групом од 15-ак играча, с обзиром да је остатак тима био са разним репрезентацијама.

Владимир Волков је, сигурно, један од срећнијих, јер је са репрезентацијом Црне Горе направио одличан резултат у мечу са Енглеском (1:1), а Црногорци су задржали прво место у квалификационој Групи Х. Ни Иван Иванов не може да се пожали на учинак са Бугарском (дао је гол у високој победи над Малтом 6:0, а у уторак увече Бугари су играли нерешено у гостима са Данском 1:1). Александар Лазевски је са репрезентацијом Македоније уписао два пораза (оба од Белгије - 0:2, па 0:1).

Марко Шћеповић је био са репрезентацијом Србије. Одиграо је 10-ак минута у Загребу против Хрватске, па се повредио. Вратио се међу црно-беле и сада је у рукама лекара. Партизанов доктор Росић каже да ће и он на терен за дан, два. Партизан у наредних недељу дана очекују два гостовања - најпре у недељу у Кули против Хајдука, па онда у четвртак у Ужицу, а потом у Хумску, у наредну недељу долази Војводина. Могуће, пресудна недеља за коначни расплет...

Извор: mondo.rs , sr.partizan.rs