15. 07. 2013.

''Партизан воде јагњеће бригаде''

Бивши фудбалер и спортски директор Партизана, Младен Крстајић критикује управу црно-белих и говори да жали Вука Рашовића и младе играче због тога што не добијају подршку управе.




















"Видим да садашњи спортски сектор Партизана пролази кроз пакао као што смо Александар Станојевић и ја пролазили пре два лета када је управа прекршила сва дата обећања и без наше сагласности мало пре почетка квалификација за Лигу шампиона продала Стефана Савића Манчестер Ситију. У то време кључног играча наше одбране, без праве алтернативе", каже Крстајић за Моцарт Спорт и наставља у даху.

"Разумем ја жељу сјајног играча и врхунског човека Ивана Иванова да оде у већи клуб за већи новац. Логична је и потреба Партизана да његову одличну форму уновчи годину дана пре истека уговора и унесе нешто новца у празну клупску касу. Али, тајминг његове продаје само још једном потврђује да црно-беле води јагњећа бригада. Људи који не виде даље од свог носа и не занима их ништа што није њихов лични интерес", одбрусио је Крстајић руководиоцима Партизана.

Политика управе клуба би, сматра бивши репрезентативац, могла да има катастрофалне последице.
"Жао ми је Вука Рашовића, јер знам колико је добар тренер и колико је посвећен Партизану. Као некада Сале. Жао ми је и младе екипе. Момци имају страховит потенцијал. Али немају подршку управе. Нека им је Бог у помоћи. А све праве и искрене Гробаре молим да их ’не дирају’ у случају не дај Боже неуспеха. Они ништа неће бити криви. Зна се ко ради против клуба. Ја ћу и 24. јула бити у Хумској, да макар навијањем помогнем Вуку и клинцима да им први корак у Европи буде сигуран и онакав какав сви очекујемо", закључио је Крстајић.

mozzartsport.com



Nema komentara :

Objavi komentar