04. 06. 2013.

Вујошевић: Да се све одлучи само на терену!

Пред почетак финалне серије, ренер Партизана Душко Вујошевић изразио је жељу да се освајач титуле одреди на терену, јер према његовим речима, никада није било оволико политике и приче о новцу и спорту.

- Овогодишње финале плеј офа игра се и за престиж. Обе екипе у финале улазе са освојеним једним трофејом, али то не умањује наше мотиве, јер кад видимо колико је противнику стало, онда и са више жеље улазимо у меч. Ми смо хтели да полуфинале завршимо са две утакмице да би избегли повреде и добили више времена за припреме финала. У утакмицама, међутим нема фаворита, надам се освајању титуле – изјавио је Вујошевић и додао:

- Припремали смо се спортски. Нисмо се бавили ситуацијама ван паркета и надамо се да неће бити утицаја са стране који су страни спорту. Надам се да неће бити увођења навијача без карата, као што је то био случај у Јадранској лиги и да ће се меч играти у нормалној атмосфери, која подразумева притисак домаћих навијача – рекао је Вујошевић.

Вујошевић је новинарима признао и удео Партизана у стварању такве слике.

- Мали Давис Бертанс је читао неко саопштење и рекао:

˝Па, ово има само у Србији˝. Притисак на судије постоји и с њихове и наше стране и од почетка се врши. Треба строго кажњавати те изјаве. Када неко врши притисак, нормално је да уследи наша реакција. Треба са свим тим да се престане и било би добро да се ствари врате у терен – рекао је тренер Партизана.

kapiten.rs



Nema komentara :

Objavi komentar