16. 04. 2013.

Вујошевић: Имамо обавезу да победимо Нишлије

Тренер Партизана мт:с жели да његови играчи озбиљно приступе утакмици против Константина, без обзира на предстојећи Фајнал фор АБА лиге.


Екипа Душка Вујошевића дочекаће 6. коло Суперлиге Србије у добром расположењу и као једини непоражени тим.
Наравно, и као лидер. Наредни меч, последњи пред одлазак у Лакташе на Фајнал фор АБА лиге, одиграће у среду, у хали Пионир.
У 19.30 часова истрчаће на мегдан Константину. "Добро је што Ниш има Суперлигаша, а још ће бити значајније ако то буде залог за неко будуће време.Ако људи који се баве спортом и кошарком у Граду Нишу учине све да овај резултат и учешће Константина у Суперлиги буде један добар правац за наредне сезоне", изјавио је Вујошевић, а пренео клупски сајт.
Наредног ривала види као озбиљан тим, са играчима који су индивидуалне способности ставили у функцију тима.
"Они су клуб који је задржао све играче без појачања пред почетак Суперлиге, са једном добром хемијом унутар тима и свим оним што их краси као екипу. Играју веома добро и то је последња утакмица, коју су добили против Слободе, и показала. Њихов тимски концепт краси веома брза игра, спољни играчи узимају доста шутева за три поена и много је заступљена игра у транзиту".
Од својих играча захтева максималан труд, упркос предстојећем напорном периоду и утакмици сезоне, против Игокее у полуфиналу АБА лиге.
"Ми смо са аспекта недељног циклуса планирања и програмирања тренинга мало интензивирали рад размишљајући о обавезама које нас чекају у наредном периоду, али нас то ни једног тренутка не ослобађа од обавезе да одиграмо што квалитетније овај меч против Константина и да забележимо победу", подвукао је Душко Вујошевић.
 Улазнице за меч 6. кола Агрожив Суперлиге Србије биће у продаји од 17.30 часова на благајни хале Пионир по цени од 100 динара за трибине и 200 динара за партер.
Слободан је улаз за дечаке и девојчице који имају 11 и мање година у склопу најављене акције "11 година црно-белих радости".

Извор: mondo.rs