16. 04. 2013.

Мали фудбалери из Лепосавића у посети ФК Партизан

После низа хуманитарних активности у 2013 години, ФК Партизан наставља и даље са акцијама отвореног срца.


Данас пре подне у госте црно-белима стигло је 16 малишана са Космета, конкретно из Лепосавића, где вредно тренирају фудбал и у себи гаје потајну жељу да једног дана буду део Партизана.


Циљ њихове посете је велика жеља да им ФК Партизан помогне у организацији фудбалског кампа који ће бити уприличен у Лепосавићу 24. априла.

Нормално, црно-бели су им изашли у сусрет и поред спортске опреме коју ће добити, тројица тренера из Омладинске школе Партизана водиће камп у Лепосавићу по програму који је направљен специјално за њихов узраст.


Поред тројице тренера, отварању кампа на Космету присуствоваће и Алберт Нађ, као и још неколицина преставника нашег клуба.


У пратњи тренера Небојше Нинића, клинци су обишли спортски комплекс Партизан – Телеоптик, стадион ЈНА, трофејну салу, а по њиховим речима, најлепши тренутак им је био заједничко фотографисање са са првотимцима Шампиона. У трофејној сали стадиона, гостима са Космета уручени су брендирани поклони из асортимана маркетинга црно-белих.


После свих напора током преподнева, малишани су посету завршили заједничким ручком у ресторану стадиона, након кога су се пуни лепих утисака вратили у свој завичај.

ФК Партизан им жели срећан повратак у Лепосавић, а уз нашу помоћ у организацији кампа, потрудићемо се да макар на тренутак осете радост, као и сва срећна деца широм света!


(partizan.rs)