23. 04. 2013.

Партизан зове Младена Крстајића да се врати?

Потпредседник црно-белих Бранко Ружић већ неколико дана опипава пулс бившег спортског директора, који је први пик управе да замени одлазећег Тумбаковића.
Иако су челници Партизана током дана покушавали (неуспешно) да демантују информацију да спортски директор Љубиша Тумбаковић напушта клуб, овакав развој догађаја наговештен је заправо још пре десетак дана!
У Хумској су се, наиме, још тада посветили трагању за његовом заменом, а како МОЦАРТ Спорт сазнаје избор је пао ни мање ни више него на Младена Крстајића, претходника Љубише Тумбаковића и човека који је заједно са тадашњим тренером Александром Станојевићем најурен из клуба!
Дакле, потврда популарног Тумбе да напушта црно-беле практично није ни била потребна, јер, према информацијама МОЦАРТА, Бранко Ружић је још пре неколико дана преко заједничких пријатеља опипавао Крстајићев пулс и увелико започео индиректне преговоре о повратку бившег спортског директора у Хумску, знајући да је Тумбаковић завршио посао са Кинезима.
Наравно, о томе какав ће бити исход свега, односно да ли ће Крстајић прихватити позив људи који су га отерали крајем 2011, остаје да се види, али када је у питању први пик челних људи Партизана - дилеме нема.
У питању је бивши спортски директор.
Да подсетимо, Крстајић и Станојевић су редове српског првака напустили након жестоких сукоба са управом клуба, пре свих са Ђурићем и Ружићем.
И сада, приликом одласка Тумбаковића, претпоставља се да је у питању сукоб управе са спортским сектором, али одлазећи спортски директор то одлучно демантује...

Извор: mozzart sport